torstai 1. syyskuuta 2011

Syksy on saapunut Valmennuskeskukseen

Kuin varkain vilahti ohi elokuu Valmennuskeskuksessa. Arki on iskenyt voimalla niin työelämään palanneille kuin opiskelijoillekin. Syksyn sateet ovat saapuneet, ensimmäinen säilöpaali korkattu ja hevoset siirtyneet yöpymään sisälle.

Kaikenlaista sitä on elokuun aikana kuitenkin ehtinyt tapahtumaan. Ravihevoset ovat startanneet, vierailleet klinikalla ja hiitillä tasaisen tappavaan tahtiin ja ratsut ovat aloittaneet henkisen ja fyysisen valmentautumisen syksyn kisakoitoksiin. Harleystä on alkanut puhkeamaan esteratsun piirteitä ja suunnitelmissa olisikin sekä Sannalle että Rossulle estekisoja myöhemmin syksyllä. Oma tavoitteeni on edelleen siellä raviohjelmassa ja 40cm esteessä. Kotikentällä pojalta on taittunut jo 120cm, saas nähdä miten kisoissa suu pannaan. Sannasta on kuoriutumassa jo sen luokan lainaratsastaja, että tässä suunnitellaan kisareissuja kahdella hevosella; "Pienet luokat sitte Pökällä ja isot Harleyllä, samalla reissulla kato" :)

Sanna ja Harley 120cm

Marinka palkitsee Marinka-ajoa Kankaanpäässä.
Koko kesän Marinkaa ympäri Suomea kuskanneet tuomariharjoittelut tulivat päätökseensä 15.8 kun Marinka tentti itsensä ravikilpailutuomariksi ensimmäisenä kurssiltaan. Tuomariharjoittelun päättyminen ei tietenkään tarkoita, että reissaaminen päättyy, päinvastoin, matka se vaan jatkuu.

Rossu on saanut täystyöllistettyä itsensä hevosen ostopuuhissa. Etelä-Suomi on kierretty ja vähän Vironkin puolella käväisty, eiköhän se helmi sieltä vielä vastaan tule, kun pidetään malttia matkassa :)

Eevan ja Aatun reenit jatkuu kohti syksyä ja seuraavana etappina on viikon kuluttua ajettavat Mölyravit. Näillä näkymin Valmennuskeskus edustaa Siippoon harjoitusradalla ainakin Mantan, Aatun ja Allun voimin. Mirva ja Eeva luottavat lainaohjastajiin Sonjan hypätessä Aatun kärryille ja Marinkan ohjastaessa Allun tiukkaan kamppailuun kärkisijoista viisi vuotta kilpailemattomien sarjassa. Samalla matkalla nähdään myös allekirjoittanut Mantan kanssa, voittamassa, kuinkas muuten.

Talliin on myös saatu uutta vahvistusta, kun uusi Tiina ja Pommi muuttivat taloon. 2-vuotias komea oripoika on ehtinyt hurmaamaan jo koko tallin emännät.

Tiina ja Harley.
Hulipappa on nauttinut eläkepäivistä ja pitkistä maastolenkeistä (sen tallin alkuperäisen) Tiinan kanssa. Tiina nähtiin tänään myös vierailevana tähtenä Harleyn kanssa kentällä ja jotenkin jäi sellainen kutina, ettei tainnut olla viimeinen kerta tälle parivaljakolle :)

Kaikenkaikkiaan elämä Valmennuskeskuksessa rullaa eteenpäin omalla tutulla painollaan. Jos syksyn sateet ja pimenevät illat saavatkin ajoittain miettimään miten tulevasta pitkästä talvesta taas selvitään, on takana ihana, pitkä, kuuma kesä muistoineen ja naurunremakoineen. Niihin hetkiin palaamalla jaksaa taas.

Ja mikä parasta, ollaan taas kuukauden lähempänä sitä hetkeä, kun saadaan meidän ikioma maailmanmatkaaja kotiin Ranskasta <3
Anna ja suuri maailma.

- Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti