perjantai 22. heinäkuuta 2011

Rojektia pukkaa

Allekirjoittaneen kesäloma on kääntynyt loppupuolelle ja hyvä niin, viikon päästä pääsee jo töihin huilaamaan. Mutta sitä ennen Puuhamaassa painetaan täysillä loppuun asti, eli viimeiset kesäksi sovitut projektit väsätään kuntoon.

Tällä viikolla ykköstyöllistäjä on ollut tallin kalkitsemisoperaatio. Työnjohdollisissa tehtävissä on toiminut talonmies M. Hakala, yksityiskohtiin on paneutunut pensselisetä ja artesaani S. Pietikäinen ja esivalmisteluista on vastannut yökastelija R. Lehmusto. Rahoitus projektiin on haettu P. Huuhtanen Ry:ltä. Työryhmän tuntemukset ovat vaihdelleet tiistaina alkaneen projektin aikana innostuksesta epätoivoon ja tuskasta onnellisuuteen. Tiistaina totesimme, että talli kalkitaan jatkossa kerran vuodessa. Keskiviikkona sovimme, että talli kalkitaan joka toinen vuosi, pahimmat paikat kerran vuodessa. Torstaina päätimme, että kerran kolmessa vuodessa riittää kyllä aivan hyvin. Tänään optimismi heräsi jälleen ja sovimme, että katsomme ensi kesänä miltä tallissa näyttää ja päätämme urakan uusimisesta sitten :D Vielä huomenna vedetään kahteen karsinaan toinen kerros ja sunnuntaina saadaan koko tallin käyttöaste palautettua sataan prosenttiin.

Ja jottei puuha loppuisi kesken, tehtiin tänään pellolta pois loput heinät. Mukana operoimassa olivat Sanna, Rossu, Marinka, Pasi, Ada, allekirjoittanut ja uusimpana tulokkaana Valmennuskeskukseen tiensä löytänyt "Mitään en hevosista tiedä, mutta nyt opin"-Kristiina, joka joutuikin  kovan paikan eteen vakituisen traktorikuskimme lähtiessä töihin - Kristiina nimittäin nakitettiin rattiin muiden heitellessä paaleja kyytiin. Hyvin näytti Kallion asukilta homma sujuvan!



Tuleva viikko ei näytä hellittämisen otteita, sen enempää helteiden kuin kiireidenkään osalta. Etenkin
Allun ja Hulkkiksen kalenterit näyttää vilkkailta. Pappakerholaiset pääsevät opetusmestareiksi, nimittäin alkuviikosta Valmennuskeskukseen saapuu kaksi "ratsastusleiriläistä" muutamaksi päiväksi ja loppuviikosta tutustumaan tulevat uudet vuokraajat Karo ja Viivi. Valmennuskeskuksessa väki lisääntyy ja pidot jatkuu yhtä hulvattomina, kuin tähänkin asti!

- Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti