perjantai 10. kesäkuuta 2011

Pölyravit 2011

Alkuperäisen suunnitelman mukaan Siippoon harjoitusradalla oli tänään tarkoitus ajaa Tuusulan hevosystäväinseuran  järjestämät vuosittaiset Mölyravit. Samalle päivälle oli buukattu paikalle erään tässä blogissa toistaiseksi nimettömäksi jäävän elokuvan kuvaukset. Valitettavasti hevospulan vuoksi Mölyravit päätettiin siirtää loppukesään.

Show must go on, kuten alalla on tapana sanoa, joten Valmennuskeskuksen porukka pakkasi filmitähdet, Lovemakerin eli Moviemakerin eli Mamman ja Lissun hevosautoon ja suunnisti kohti Siippoota. Mamman tähtihetket koettiin kahdessa startissa, joista se voitti ensimmäisen ja sijoittui sopupelikakkoseksi toisessa lähdössä. "Penkkirahat" reissusta nosti Mamman vanha ystävä Vesa Peltomäki, joka on kärryillä tuttu näky ollut myös vuosina 2005-2006.

Ada, Oiva ja Lissu suorittivat upean loppukirin voittaen ponilähdön helpon näköisesti. Startti oli Lissuponille myös samalla kauden päätöskisa, sillä tältä reissulta Lissu siirtyi kesän viettoon Siippooseen Petrin ja Annan luokse omistajansa Antin valmennettavaksi.


- Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti