keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

HJNEOVP tuli taloon

Vertailujen ja testiratsastuskierrosten jälkeen lauantaiaamuna kyytiin tarttui 10-vuotias pv-ruuna Arei. Vallun tarhassa ensikosketuksensa Valmennuskeskus Huuhtasen maaperään saanut Harri-Hirvi eli Hartsa eli Hare eli loppujenlopuksi todennäköisesti ihan Isäntä vaan, näytti ensimmäiset esteratsutaitonsa loikatessaan metrin korkeudessa olevan portin yli kohti lähinurmikkoa päästäessämme muuta laumaa laitumelle. Tarhan vaihto ratkaisi tältä osin ongelmat. 

Kun saimme muun lauman laitumelle, päätin lähteä syöttelemään sitä HEVOSTA JONKA NIMEÄ EI OLE VIELÄ PÄÄTETTY. Pari kolme kertaa päätti poika lähteä käsistä taluttaessa ja loppuilta menikin johtajuuskeskustelua käydessä. Asia lienee nyt selvä, ainakin toistaiseksi ja HJNEOVP on pysynyt tarhassaan. Laitumelle laskeminen keskiviikkona näytti HJNEOVPin esteratsutaidot uudestaan, kun toivomaamme laumaan sulautumista ei tämän kaverin kohdalle osunut. Uusi yritys sitten nörttilaitumelle, toivottavasti HJNEOVP ystävystyy pappakerholaisten kanssa.

Muutenkin melko tapahtumarikas viikko ollut Valmennuskeskuksessa. Pelkästään tänään on ehditty Sannan kanssa käydä kolmessa hevostarvikeliikkeessä etsimässä sopivia suojia, noudettu ja palautettu Petrille kolme testattavaa satulaa, pyydystetty tarhasta karannut oripoika Vesa (jonkinsortin adrenaliinimomenttia tarjoili herra, kun kummassakin suunnassa on lauma tammoja laiduntamassa), Mirva ratsasti Allun, Rossu ratsasti HJNEOVPin ja Sanna piti allekirjoittaneelle ratsastustuntia Pökällä ilman satulaa. Marinka, Sonja ja Ada ovat edustaneet Vermossa Vallun ja Kaija-ponin kanssa, Heikki oli saanut reiän takajalkaansa ja..... Ja Eeva on ollut aivan älyttömän pitkän päivän töissä.

Huomenna edessä on maastoreissu kokoonpanolla Mirva&Allu, Maija&Mamma ja Sanna&Pökä. Perjantaina Valmennuskeskus Huuhtasen kuljetuskalusto suuntaa jälleen kohti Hyvinkäätä ja satulakauppaa, HJNEOVP tulee toivottavasti kotiin uuden satulan kera ja pääsen itsekin ratsureimani selkään.

RatsuReima... Reikkis.. Rema.. HEI REIMA SE ON! (lopussa A ja alussa REI ja keskellä M niin kuin Maija)

- Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti