sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kevät!

Minttu ja Lissu
Ne uudet kilpakärryt

Kevät on saapunut Valmennuskeskukseen. Tohinaa riitti tänäänkin, sillä vakituisen porukan lisäksi Minttu 4v. kävi harjaamassa ja ratsastamassa pikku-Lissulla. Kaupunkilaistyttö jaksoi hymyillä koko reissun ajan kuin Naantalin aurinko ja tästä päivästä keskustellaan varmasti pitkään kotona tämän jälkeenkin.

Samanaikaisesti Marinka ja Sanna teki lähtöä Vallun kanssa kohti Kouvolaa. Dreamy Boom Boom starttaa tänään uransa neljännessä lähdössä Ville Tonttilan ohjastamana. Mukaan lähti myös uudet kilpakärryt, jotka paketoitiin kuljetusta varten vaaleanpunaisin pintelein.

Lumien sulamisen myötä Valmennuskeskuksessa on siivottu paikkoja urakalla. Pihaa on hakattu rautakangella viimeisten jääkökkäreiden irrottamiseksi ja vesiletku on jo kaivettu esiin tarhoille elämää helpottamaan. Tänään potkaistiin myös käyntiin tarhojen siivouskilpailu, jossa joka kymmenennellä kottikärryllisellä pääsee valitsemaan palkintokorista itselleen heppatavaraa. Siivouskilpailua käydään aina laidunkauden alkuun asti. Talven jäljiltä urakkaa riittää jaettavaksi asti, mutta kunhan pohjatyöt on tehty, alkaa taistelu kakkapalleroiden herruudesta käymään kuumana. Seisomme porukalla tarhan reunassa aamusta iltaan päivystämässä.

- Maija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti