tiistai 26. huhtikuuta 2011

Aurinkoa ja voittokakkua

Sankari.
Aurinkoisen maanantai-illan ja Vallun Nuorten Sarjan voiton kunniaksi nautiskeltiin Valmennuskeskuksessa kakkukahvit tallin pihalla. Kahvinkeitin teipattiin jeesusteipillä säilöpaalin päälle ja toisen paalin päälle katettiin lautaset ja kakku.

Mukana juhlistamassa oli vakituisen talliporukan lisäksi myös kengittäjä Petri Nykänen perheineen ja osa-omistaja Jokke Leppänen.Vallu itse osallistui juhliin jälleen autuaan tietämättömänä aiheuttaneensa kohinan ympärillään.

- Maija
Omistaja ja kengittäjä
   
Jokke

 Voittokakku. 
 

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Ja kaarrutaan loppusuoralle, 13, Dreamy Boom Boom kääntelee neljännelle..

21.4.2011 ajettiin Lahden Jokimaalla Team Jokimaa omistajaravit & Nuorten Sarja 2011. Näistä jälkimmäiseen osallistui Valmennuskeskus Huuhtasen oma kasvatti, Dreamy Boom Boom. Rossun jäädessä Mirvan kanssa iltatallin tekoon, mukaan reissulle lähtivät vastuuvalmentaja Marinka paketoidun kätensä kera sekä Eeva, Sanna, Sonja, Kata ja kameramiehen roolissa loistanut Ada.

Vaikka edellinen startti sunnuntaina Kouvolassa toikin kotiin upean kakkossijan ja uuden autoennätyksen 19,1a, tiedettiin Nuorten Sarja ennakkoon sen verran kovaksi lähdöksi, ettei odotuksia uskallettu ladata turhan korkealle. Ville Tonttilan ohjastamana Vallu juoksi porukan hännillä viimeiseen kaarteeseen asti, josta huikean loppukirin päätteeksi voitto irtosi turvan mitalla maalikamerakuvan tarkastuksen jälkeen. Kovan vastuksen tolpalle asti tarjosi Pekka Korven ohjastama Chic Duo. Loppuajaksi kirjattiin jälleen uusi volttiennätys 17,8. Juoksuvideon pääset katselemaan TotoTV:n videokirjastosta.

Kovat ajat on pojalla edessä, sillä viikon sisään voittosumma on noussut 3000 euron verran. Saattaapa tulla muutama metri lisää matkaa juostavaksi :) Seuraavana Vallun kanssa tähtäimessä 5.5 Lahti ja Tapiola Cup. Sitä ja Sonjan leipomaa voittokakkua odotellessa...

-Maija

Team Pum Pum.
Lämmitys
Voittajan on helppo olla haastateltavana.

torstai 21. huhtikuuta 2011

Montako kättä tarvitaan korvaamaan yksi murtunut käsi?

Valmennuskeskuksessa eletään mielenkiintoista aikaa. Ratsastusonnettomuuden seurauksena Vastuuvalmentaja ja valmennuskeskuksen sydän, Marinka Huuhtanen, on murtuneen kätensä kanssa poissa pelistä viikkoja. "Olemme joutuneet rakentamaan kivijalan alusta" Työvuorosuunnittelija ja Projektipäällikkö Maija Hakala kommentoi tilannetta vakavana. "Kun on totuttu tietynlaiseen palvelutasoon ja asioiden tapahtumiseen 'kuin itsestään' ollaan tässä vähän kuin uuden alussa ja tilanne vaatii totuttelua meiltä kaikilta", hän jatkaa.

Logistiikkapäällikkö ja Apuvalmentaja Eeva Hakala-Rahko myöntää hänkin tilanteen haasteellisuuden. "Uudelleenjärjestelyitähän tässä on tehtävä. Meistä jokaisen on nyt venyttävä ja joustettava". Yleissiisteydestä ja varustehuollosta vastaava Palvelupäällikkö Sanna Pietikäinen katsoo kuitenkin valoisasti tulevaisuuteen. "Meillä on hyvä tiimi tässä, en usko, että ongelmia pääsee syntymään. Olemme kartoittaneet työtehtäviä, suorittaneet tarvittavat priorisoinnit ja uudelleenorganisoinnit."

Vuoropäällikkö Sonja Nurmi vahvistaa Pietikäisen ajatukset. "Kriisinhallintatiimin yhteenlasketut kädet ovat tällä valmiustasolla hieman yli 88% Vastuuvalmentajan oikeaan käteen verrattuna. Palvelulupauksemme raja on 85%, joten suhteessa siihen olemme jopa ylittäneet itsemme näinä ensimmäisinä päivinä. Kokonaista kättähän emme missään tapauksessa korvaa, sehän on ollut alusta saakka selvää" Nurmi kuvailee tilannetta. "Laatimiemme ennusteiden mukaan tilanne pysyy tällä tasolla vähintään toukokuulle asti, kunnes Ohjastaja Anna Heikkinen poistuu maasta" Palvelupäällikkö Pietikäinen jatkaa Nurmen lausetta. "Tämän jälkeen operatiivinen johtoryhmä kokoontuu tekemään päätöksiä jatkosta."

Ohjastaja Heikkinen on ymmärrettävästi harmissaan tilanteesta. "Vähän huonoon aikaanhan tämä nyt sattui, mutta eihän näille mitään mahda. Oma matkani on kuitenkin lyöty jo lukkoon - toinen kriisi ja kansakunta odottaa minua paikalle. Olisin halunnut jäädä ja antaa panokseni pidempäänkin, mutta näillä korteilla nyt mennään ja tehdään kaikki parhaamme".

Mm. maastoköpöilystä vastaava Aluepäällikkö Rosanna Lehmusto suhtautuu yllättävään tilanteeseen rauhallisesti. "Henkilökohtaista kokemusta erilaisista loukkaantumisista on sen verran, että kyllä tämän osaa ottaa jo turhia hötkyilemättä. Näkisin kuitenkin niin, että meillä on sen verran paljon monipuolista osaamista Valmennuskeskuksessa, ettei sormi ihan heti suuhun mene." Lehmusto kertaa. "Tietysti tilanne vaatii uhrautumista itse kultakin, mutta itselläni on ainakin täysi luottamus siihen, että selviämme vaikeidenkin aikojen yli. Lähestyvä laidunkausi helpottaa Vuoropäällikkö Nurmen tilannetta ja saamme uudelleensijoitettua hänen resurssejaan muihin toimintoihin saniteettitilojen siistimisestä." Lehmusto summaa tilanteen.

"Meillähän on vakituisen kriisinhallintaryhmän tukena opiskelujen ohessa tarvittaessa töihin kutsuttava sesonkiapulainen, Projektiassistentti Tiina Juntunen. Lisäksi koulutamme parhaillaan Harjoittelija Mirva Sorsilaa ottamaan vastuuta lähinnä iltavuoroista. Tavoitteenamme on perehdyttää Sorsila vakituiseksi Vuoropäälliköksi Nurmen rinnalle tulevaa syksyäkin silmällä pitäen" maalailee Projektipäällikkö Hakala tulevaisuuden näkymiä. "Ja onhan meillä ratkaisevassa roolissa päivävuorossa myös Apukäsi Ada Huuhtanen, jota ilman emme selviäisi" muistuttaa Apuvalmentaja Hakala-Rahko.

"Jokaisella pilvellä on hopeareunus" toteaa Projektipäällikkö Hakala. "Murtunutta kättä emme koskaan tule korvaamaan, mutta näissä tilanteissa nähdään juuri se, miten tiivistä ja motivoitunutta väkeä ympärillämme on. On hienoa kuulua joukkoon!"


-Maija

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Kevät!

Minttu ja Lissu
Ne uudet kilpakärryt

Kevät on saapunut Valmennuskeskukseen. Tohinaa riitti tänäänkin, sillä vakituisen porukan lisäksi Minttu 4v. kävi harjaamassa ja ratsastamassa pikku-Lissulla. Kaupunkilaistyttö jaksoi hymyillä koko reissun ajan kuin Naantalin aurinko ja tästä päivästä keskustellaan varmasti pitkään kotona tämän jälkeenkin.

Samanaikaisesti Marinka ja Sanna teki lähtöä Vallun kanssa kohti Kouvolaa. Dreamy Boom Boom starttaa tänään uransa neljännessä lähdössä Ville Tonttilan ohjastamana. Mukaan lähti myös uudet kilpakärryt, jotka paketoitiin kuljetusta varten vaaleanpunaisin pintelein.

Lumien sulamisen myötä Valmennuskeskuksessa on siivottu paikkoja urakalla. Pihaa on hakattu rautakangella viimeisten jääkökkäreiden irrottamiseksi ja vesiletku on jo kaivettu esiin tarhoille elämää helpottamaan. Tänään potkaistiin myös käyntiin tarhojen siivouskilpailu, jossa joka kymmenennellä kottikärryllisellä pääsee valitsemaan palkintokorista itselleen heppatavaraa. Siivouskilpailua käydään aina laidunkauden alkuun asti. Talven jäljiltä urakkaa riittää jaettavaksi asti, mutta kunhan pohjatyöt on tehty, alkaa taistelu kakkapalleroiden herruudesta käymään kuumana. Seisomme porukalla tarhan reunassa aamusta iltaan päivystämässä.

- Maija