lauantai 19. helmikuuta 2011

Melko vilpsakkaa.

Eeva heräs just.
Aamutallipuuhissa käytiin Eevan kanssa tänä aamuna. En nyt sanoisi, että oli kylmä, ehkä vähän vilpsakkaa. Mitä nyt -28 voi sitten olla. NORMIPÄIVÄ, sanoo Valmennuskeskuksen kantava voima, M. Huuhtanen.

Pötkön uusin harrastus - tarhojen oma-aloitteinen vaihto - aiheutti jälleen pientä lisäpuuhaa aamutalliin. Mutta hei, mukavaa vaihteluahan tuo ulkoilu on paskan mätölle ja saahan siinä sitä raitista ilmaa. Aamutallin aluksi korjatut langat oli aamutallin loppuun mennessä pistetty matalaksi ja Pökä siirtyi sisälle odottamaan seuraavaa paikalle tulevaa vahtijaa ja tarhankorjaajaa.

Tänään ohjelmassa olisi vielä Jokelan reissu, Mamman pellavapurkki on ammottanut tyhjyyttään jo jokusen päivän.  Viikon mittainen talviloma starttasi tänään, joten täysin vailla suunnitelmia mennään seuraava viikko. Tallilla ollaan, jos tarkenee :) Anna on hoitanut Mamman reippailut eilen monteilemalla. Kova tavoite olisi saada muori valjaisiin ensi viikolla, saas nähdä jäätyykö sormet. Selkään en mene ennen kuin on alle -13. Siihen asti olkoon Mamma "vähän kevyellä", kuten meillä on tapana pullaponin liikutustahtia kutsua ;)

- Maija



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti