maanantai 31. tammikuuta 2011

Työvoitto!

Eilen päästiin Nasun kanssa taas tositoimiin Lahdessa, mä meinasin jo valmiiksi lyötynä lähteä matkaan kun Nasu alkoi kotona jo tuttuun tapaan sen stressaamisen... Mutta mitä vielä, kiihdytyksessä Nasu laukkas häirittynä, jäi porukasta suoraan sanottuna ihan perkeleesti, otti porukan kiinni ja maalilinjan ylitti vielä kuudentena! Hyvä Nasu! tuntuu lähes voitolta tuo Nasun suoritus.. Ensi sunnuntaina jatketaan Vermossa, jos vaan eivät karsi sieltä. linkki Nasun juoksuun http://tototv.icareus.com/web/guest/archive Lahti 30.1. lähtö 2.
Heikin jouduin eiliseltä startilta jättämään pois kun kaverilta puuttui toinen takajalka. Ja loppupelissä näytti perjantaina siltä ettei sillä oo jalkoja ollenkaan, ja lihaksetkin meni kireiksi kun viulunkieli. Pari päivää kipulääkettä, liinassa pyöritystä, kääreitä, bot selkäloimea ja vapaana laitumella irroittelua ja jo paremmalta näyttää, käytetään Heikki kuitenkin tänään vielä Viikin hevossairaalassa tsekattavana jotta oltais sitten 23.2. Winter monté meetingin finaalissa hyvässä iskussa!

Tänään talliin tulee uusi heppa treeniin mulle, 2v lämminverinen tammavarsa Ghetto Mama, saas nähdä olisko meillä sitten kaksi ikäluokkatähteä??

-Marinka

1 kommentti:

  1. Ai Ghetto Mama tulee sulle. Kyl mä ensin meinasin, että on hevosta nimellä paiskattu, mutta itseasiassa.... Ei se nyt niin paha olekkaan :) Tsemppiä reeneihin!

    VastaaPoista