maanantai 16. tammikuuta 2012

Karsinapaikkoja ja vaikeita päätöksiä

Heikki <3
Joskus elämässä joutuu vaikeiden päätösten äärelle. Yksi niistä on ollut Valmennuskeskuksen toiminnan lopettaminen. Isoin muutos tietysti koskettaa Marinkaa, jolle kyseessä on työpaikka; me muut olemme Valmennuskeskuksessa vain harrastaneet. Yhteinen taipaleemme näissä merkeissä tulee päätökseen helmikuun lopussa. Osa hevosista vielä etsii uusia omistajia, osa uusia karsinapaikkoja, osa sellaiset on jo löytänytkin ja osan tarina päättyy Valmennuskeskuksen päättymisen myötä.

Eeva ja Aatu jatkavat harjoituksia Leppäahon hevostilalla Nurmijärvellä, jonne he muuttivat tammikuun alussa. Rossu ja Lettu muuttavat helmikuun alussa Sakun tallille Tuusulan Rusutjärvelle. Sannan ja Jekun muuttomatka on lyhyt, kun he kuun vaihteessa suuntaavat saman tien varteen Valmennuskeskuksen naapuritallille. Jekku ja Sanna tulevat jatkossa varmasti vilahtamaan suhteellisen säännöllisesti uudessa blogissani.

Mamma <3
Tuittu on löytänyt uudet omistajat ja jäämme mielenkiinnolla seuraamaan sen tulevaa uraa raviradoilla. Vallu taas jää edelleen Marinkan valmennukseen ja treenailee jatkossa Siippoon harjoitusradalla Petrin tallista käsin. Rrrrrraipe-kissa löysi paikkansa Eevan luota ja opettelee nyt uutta kaupunkilaiselämää.

Hevoset vaihtuu, tallit vaihtuu - ystävyys on ikuista.

- Maija